Tarjoamme paikallisista raaka-aineista, lapin luontoa kunnioittaen tehtyjä elämyksiä. Ruokiin olemme sovittaneet huolellisesti valittuja eurooppalaisia laatuviinejä. Ravintolamme listalla on 4 ja 6 ruokalajin menut, jotka vaihtuvat säännöllisesti sesongin ja raaka-aineiden saatavuuden mukaan. Ravintolamme on auki iltaisin (klo 18 eteenpäin) ennakkovarauksilla myös resortin ulkopuolisille asiakkaille. Tarvittaessa järjestämme myös kyydin omalla minibussillamme Pyhän alueella 10 eur/suunta/seurue 

Syyskaudella 2020 otamme vastaan pöytävarauksia min.10 hengen seurueille.

Voit varata pöytäsi sähköpostitse aihki@sundaymorning.fi


Katso esimerkkimenumme tästä

Lapin tunnelmaa kansainvälisellä mausteella

Tarjoamme ruokaa, jolla on tarina kerrottavanaan. Käytämme paikallisia, luonnonmukaisia raaka-aineita ja valmistamme ne rakkaudella. Lappilaisuuden lisäksi haluamme yhdistää ruokaamme myös kansainvälisiä sävyjä ja kosketusta.

Luonto inspiroi

Lapin vuodenkierto ja luonnon oma aarreaitta tarjoaa kokeillemme upeat mahdollisuudet toteuttaa ruokaelämyksiä ja intohimoaan ruuanlaittoa kohtaan. Kokkimme tuntevat arktiset raaka-aineet ja paikalliset tuottajat, joten pystymme tarjoamaan asiakkaillemme lähiruokaa parhaimmillaan. Kasvatamme myös itse juureksia, kasviksia ja yrttejä resorttimme kasvimaalla ja kasvihuoneessa. Hienoimmat raaka-aineet luonnollisesti saamme kesällä ja syksyllä aivan resortin läheisyydestä, Pyhän puhtaista metsistä ja tuntureilta.

Ravintola

Ravintola Aihki sijaitsee Sunday Morning Resortin päärakennuksessa.
Ravintolaamme mahtuu ruokailemaan 24 henkilöä.

Ravintolan lisäksi resortin alueella sijaitsee erittäin tunnelmallinen kota, jossa voimme valmistaa avotulella lappilaisia ruokaelämyksiä 10 hengelle. Kotaravintola toimii ennakkovarauksilla yksittäiselle seurueelle.

Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme myös kulttuurielämyksiä. Taidenäyttelyt, konsertit ja erityset ruoka&taide-teemaillat ovat säännöllisesti ohjelmistossamme. Ilmoitamme näistä tapahtumista sosiaalisen median kanavissamme ja Pyhätunturin tapahtumauutisissa.