Kiireetöntä
oleskelua Lapissa

Sunday Morning Resort on korkeatasoinen yksityisresortti Pyhätunturilla, Pyhäjärven rannalla. Tarjoamme yksilöllisen majoituselämyksen upeissa tunturimaisemissa. Me hoidamme kaiken vierailuusi liittyvän ruokailuista luontoaktiviteetteihin ja kuljetuksiin, kaikkina Lapin vuodenaikoina.

Tervetuloa Sunday Morning Resorttiin

Luontoon suoraan ovelta

Lapin luonto ja tunnelma ovat läsnä koko vierailusi ajan. Sunday Morning Resort sijaitsee tunturijärven rannalla, aivan Pyhä-Luosto kansallispuiston vieressä. Meille luonto on kaikki kaikessa. Voit aistia vierailullasi luonnon läheisyyden niin arkkitehtuurissa, designissa kuin ravintolamme menuissa ja raaka-aineissa. Tervetuloa kokemaan Lappi kaikillla aisteilla.

Järven rannalla
tunturien juurella
arktisessa pohjoisessa

Sunday Morning Resort sijaitsee Pyhätunturilla, Itä-Lapissa, Napapiirin pohjoispuolella. Resortillamme on erittäin rauhallinen, oma, kuuden hehtaarin metsäinen tila järven rannalla. Pääset kokemaan oikeaa piilopirtin tunnelmaa, kuitenkin lähellä palveluita, kansallispuistoa ja hiihtokeskuksen elämyksiä.

Saapuminen
Pyhätunturille


Lentäen

Lähimmät lentokentät ovat Rovaniemi, Kittilä ja Kuusamo. Rovaniemeltä ajomatka Pyhätunturille kestää noin 1 h 30 min, Kuusamosta noin 2 h 20 min ja Kittilästä noin 2 tuntia. Rovaniemen lentokentältä on säännöllinen SkiBus yhteys Pyhälle. Kuljetamme myös asiakkaamme tarvittaessa omalla luksusbussillamme (1+ 8 henkeä) lentokentältä ja Pyhätunturin alueella.

Junalla

Ekologisin tapa saapua tunturiin on juna. Yöjuna Helsingistä tarjoaa mukavat yksityiset makuuhytit. Lähin juna-asema sijaitsee Kemijärvellä, noin 45 minuutin ajomatkan päässä.
Kemijärveltä tulee SkiBussi tunturiin, sovitettuna yöjunavuoroihin. Myös Rovaniemelle tulee yöjuna, josta pääsee SkiBussilla Pyhälle. Voimme kuljettaa asiakkaamme myös omalla luksusbussillamme.

Sunday Morning Resortin minibussi

Järjestämme tarvittaessa erillisestä sopimuksesta asiakkaillemme lentokenttä/juna-asemakuljetuksen omalla 1+8 hengen luksusbussillamme. Myös kuljetukset Pyhätunturin alueella kuuluvat tarvittaessa vierailuusi.

Autolla

Pyhätunturille on helppo saapua omalla autolla tai kuljetuksella. E75 ja E63 tiet tuovat sujuvasti tunturiin.